Uw woning in één keer verduurzaamd

Slimenergietwente.nl is een sterke samenwerking van drie gerenommeerde bouwbedrijven: Dura Vermeer, Moldovan schilders en Installatiebedrijf Vehof BV. Op basis van uw supervoordelige duurzaamheidlening van de provincie bundelen zij hun krachten en kwaliteiten. Samen voeren zij de regie over de verduurzaming van uw woning.

Wilt u uw huis in één keer verduurzamen? Dan is het onhandig om zelf allerlei specialisten in te moeten schakelen. Dit kost u tijd en geld én u bent niet verzekerd van de voor uw woning meest optimale verduurzaming. Het kan beter én voordeliger, met Slimenergietwente.nl.

Het gemak van one-stop-shopping verduurzaming

Slimmer is het om in één keer Slimenergietwente.nl in te schakelen. Op basis van one-stop-shopping krijgt u in één keer drie specialisten over de vloer die 100% samenwerkend uw woning 100% verduurzamen:

  • Dura Vermeer: dak- en muurisolatie en bouwkundige aanpassingen.
  • Installatiebedrijf Vehof BV: HR-Ketels, zonnecollectoren en warmtepompen.
  • Moldovan Schilders: Dubbel glas.

Alles in één keer geregeld

De planning, de afstemming, het onderlinge overleg, de centrale regie: onder de ervaren vlag van Slimenergietwente.nl wordt dat allemaal voor uit handen genomen. En… uiteraard op basis van de supervoordelige duurzaamheidlening van de provincie Overijssel. Ga direct naar Profiteer nu.